20 godina iskustva i više od 7.000 zadovoljnih klijenata

Ponuda osiguranja za poslovne korisnike

Poslovni korisnici, odnosno tvrtke, obrti i ostala društva na raspolaganju imaju nekoliko vrsta osiguranja. Osnovno je osiguranje imovine po više osnova kao što su osiguranje od požara, elementarnih nepogoda, udara groma, provalne krađe i razbojstva, izljeva vode, poplave i dr. s ciljem očuvanja materijalne vrijednosti stečene imovine. Uz to poželjno je ugovoriti još neko od slijedećih vrsta osiguranja.

Osiguranje od odgovornosti
Poželjan odabir je osiguranje od odgovornosti prema trećim osobama i vlastitim djelatnicima, prije svega kako bi zaštitili svoj kredibilitet u slučaju iznenadnih i nepredvidivih događaja prilikom izvođenja svoje djelatnosti. Drugim riječima, osiguranje od odgovornosti omogućuje vam izbjegavanje neočekivanih i neplaniranih financijskih troškova koji bi mogli usporiti ili ugroziti daljnje funkcioniranje vaše tvrtke i obavljanje djelatnosti.

Osiguranje profesionalne odgovornosti
Ugovara se ovisno o određenoj vrsti djelatnosti. Ima za cilj pružiti osiguratelju zaštitu za kvalitetu tražene ili ugovorene isporučene usluge ili proizvoda.

Osiguranje vozila
Poslovni korisnici ugovaraju osiguranje vozila najčešće po osnovi osiguranja automobilske odgovornosti kojom se nadoknađuje šteta trećim licima i po osiguranju automobilskog kaska kojim se nadoknađuje šteta osiguraniku. Određeni Poslovni korisnici, koji u svojem voznom parku imaju razne strojeve, ugovaraju dodatno osiguranje od loma stroja koje omogućuje naknadnu štete u slučaju kvara, odnosno naknadu financijskih sredstava za popravak stroja ili uređaja koji je u kvaru.

Osiguranje strojeva
Ukoliko ste Poslovni korisnik koji u popisu svoje materijalne imovine posjeduje strojeve za proizvodnju, uz osiguranje od osnovnih opasnosti možete ugovoriti osiguranje loma stroja za naknadu financijskih sredstava za slučaj oštećenja strojeva ili kvara.

Osiguranje montaže
Poslovni korisnici koji izvode određene radove van svog sjedišta, odnosno izvode poslove montaže, ugovaraju osiguranje montaže koje omogućuje naknadu štete po više vrsta rizika do kojih može doći prilikom izvođenja radova, odnosno montaže.

Osiguranje transporta
Ova vrsta osiguranja omogućuje vam naknadu štete za slučaj nastanka oštećenja robe u transportu koja je predmet osiguranja.

Osiguranje kolektivne nezgode
Kod većine poslovnih korisnika prisutno je osiguranje kolektivne nezgode koje omogućuje naknadu djelatniku, ukoliko je tako ugovoreno, za slučaj nastupa smrti ili povrede koja za sobom ima kao posljedicu nastanak trajne invalidnosti. Osiguranje kolektivne nezgode može se ugovoriti za vrijeme radnog vremena ili na trajanje od 24 sata. Može uključivati dodatne vidove osiguranja kojima se ostvaruje pravo na financijsku naknadu, kao što su troškovi liječenja djelatnika ili naknada bolničkog dana.

 

Detaljniju specifikaciju ponude za osiguranje poslovnih korisnika zajedno s uvjetima za osiguranje možete pogledati ovdje:

 • Osiguranje od požara
 • Osiguranje od provalne krađe I razbojstva
 • Osiguranje loma stakla
 • Osiguranje loma stroja
 • Automobilski kasko
 • Automobilska odgovornost
 • Osiguranje plovila
 • Osiguranje od opće odgovornosti I odgovornosti prema djelatnicima
 • Osiguranje profesionalne odgovornosti
 • Osiguranje kolektivne nezgode
 • Životno osiguranje
 • Osiguranje transporta
 • Osiguranje montaže

      

Kontaktirajte nas
Tu smo zbog Vas. Javite nam se, pitajte, komentirajte, predložite. Hvala!
Pošalji